Op deze pagina vind je producten die in deze tijd veel verkocht worden en die wij dan ook aanbieden.

Waarschuwingssysteem Gardenalert

In samenwerking met Edialux bieden wij u de mogelijkheid om informatie over plagen en ziektes in uw mailbox te krijgen. Het doel hiervan is om u op het juiste tijdstip te waarschuwen en info te bieden over de producten die u kan gebruiken om te voorkomen of om te genezen. Het enige wat u moet doen is op onderstaande link klikken en daar uw e-mailadres invullen. Deze service is volledig gratis voor u en u kan zich op elk ogenblik terug uitschrijven!


Kruiden

De oplettende tv-kijker heeft het zeker al gemerkt dat de koks op tv steeds meer verse kruiden gebruiken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met smaak. Verse kruiden bezitten natuurlijk nog hun volle smaak terwijl gedroogde kruiden een groot deel van hun smaak verliezen. Kruidenplanten zijn ideaal geschikt om reeds in het voorjaar te planten. Denk maar aan peterselie, rozemarijn, ...

Voor wie zelf kruiden wil kweken hebben we een ruim assortiment kruidenplanten.

Heb je geen plaats in de tuin of heb je misschien helemaal geen tuin? Dan zijn onze kruidenbakken zeker iets voor jou.
Groenten van eigen kweek

Nu het zonnetje weer regelmatig begint te schijnen is het moment aangebroken om terug zelf groenten te kweken. Zelf gekweekte groenten zijn altijd vers en je kan kiezen voor biologisch of niet. Onderstaande zijn zeer geschikt om nu al te planten.

SlaplantjesKoolplantjesVoorjaarsbloeiers

Primula'sViooltjesMos in gazons en op paden

In het voorjaar is mos in grote hoeveelheden aanwezig. Het is makkelijk om mos te bestrijden, als je maar het juiste product gebruikt.

Tip: Behandel je gazon 14 dagen voor je gaat verticuteren tegen mos. Dan gaat het verticuteren een veel groter effect hebben.

MoscideBodeminsecten

Pychlorex Garden

Gebruiksklare strooikorrels tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, emelten (larven van langpootmuggen), engerlingen, ritnaalden en aardrupsen. Ideaal voor gebruik in prei en koolsoorten. Voor een optimale werking is het aan te raden de korrels toe te dienen in vochtige periodes met veel regen.Slakken

Slakken zijn zeer vervelend in uw moestuin. Ze eten van je planten waardoor ze er niet meer uitzien of zelfs helemaal kapot gaan.

ArionexGroene aanslag

Na het vochtige weer in de winter is het tijd om je tuinmeubelen en andere zaken te ontdoen van die vieze groene aanslag.

ForGreenOnkruiden

Onkruid op paden

Premazor Total

Premazor Total is een totale onkruidbestrijder met nawerking voor opritten, paden en terrassen.Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het eitiket en de productinformatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke foutjes in verband met afbeeldingen en inhoud op onze website.

Bekijk deze pagina regelmatig voor nieuwe weetjes!